Стаята на пътешественика











Тук снимките са наистина много. Опитах да трия, но просто нямаше какво… всяка е от различен ъгъл, а моята идея е да опитам да покажа всичко до най-малката подробност. Мога да уверя едно-на живо всяка стая е много по-хубава, усеща се масивността на стаята и всеки детайл се вижда (усеща) много по-добре отколкото на всяка една снимка. 

Тази стая е вълшебна частичка от моя свят. ❤️ В един друг живот, сигурно щях да си ги пазя всичките и да им се радвам всеки ден, както правя буквално постоянно докато все още са при мен и не потеглят към вас.

Моята дама е творец, голям. Много е добра в това, което твори и за мен беше чест, че е харесала работата ми и пожела да има стая от мен. Тя прави кукли от вълна, екскурзовод е обича картите и книгите Lord of the rings и Harry Potter. Разбира се веднага поех в тази посока. 

Библиотеката направих, след като подредих основните неща и видях какво място ми остава за нея. Тя е изработена от 20 отделни части, които предварително си начертах (форма и размер), след като стана едно цяло премина през 4 бои и лак. Направих книги и ги подредих, така че да може да се виждат. Играта Монополи не беше трудна, но все пак беше третата, която направих докато се получи този резултат. Виждате предполагам и магическата топка на първия рафт :) надявам се да ви прилична на такава. Тя и самата лампа направих от планински кристал. Направих бурканчета с “частички/иглички”, които символизират шиенето по някакъв начин, картите около тях са ясни :) На библиотеката закачих нейния Travel list, а срещу него на рафта я чака фотоапарата и тефтерчето с картите. Картините също са свързани с пътешественика в нея. Дали ще познае няйой, картата във втората кръгла рамка от къде е?! 

Нея самата не я виждате, защото след като отвори Голямото Писмо, което и донесе една сова и щом го прочете (виждате час от него на стената над рафта) веднага тръгна към Hogwarts ❤️😁 Цена на тази изработка 105лв.

Тези стаи винаги ще бъдат уникални/различни. Няма как да получите същата, която сте харесали. Позлзвам различни тапети, елементи, цветовете избирам според тях и според виждането си (моето) за самата идея, която имам. Точна Цена мога да коментирам, СЛЕД като изработя стаята. Напомням, че работя с капаро.

Коментари

Популярни публикации