Надежда







Моя първи лекарски кабинет :)

Сложих параван, зад който се провеждат прегледите, диванче за пациента, бюро и компютър за доктора. Стетоскопа му сложих също на бюрото. На етажерката смятах да направя и поставя документи, но потърсих името на доктора в гугъл и след като прочетох резюмето му видях, че е член на European Society of Human Reproduction and Embryology и European Society for Gynecological Endoscopy, сметнахче, че трябва да присъства в стаята, за това направих две рамки и поставих в тях логото на организациите. Документи сложих от едната страна на бюрото, а рецепти от другата. На шкафа поставих мед.инструменти. Ограничх цветовете, не ползвах същото зелено като в болницата, предпочетох по-мек нюанс, за да бъде тематично и не натрапчиво.

Изработката съм направила в масивна дървена рамка с размери 35/25 см - изкуствено състарена.

 Цената 120лв.


❗️Важно❗️Няма как да изработя 1:1 Вашите мебели или всичко, което има в дома/в желаната стаята/работното място. Нещата са
До колкото е по-възможностите ми най-близо, символична препратка, в същите или подобни цветове, вид, подредба…. най-важно, което от тях успея да събера в определената рамка! Всичко съобразявам с виждането и усещането си! 

📍Моля, запознайте се с начина ми на работа-работя с капаро. Повече може да прочетете на етикет информация, от падащото меню, горе в ляво.



Коментари

Популярни публикации